Se alla

Fullmäktigelista 2022 spikad!

Liberalernas lista till Kommunfullmäktige fastställd

Tisdag 22 februari 2022

Erfarenhet och förnyelse

Liberalerna i Trelleborg antog på måndagskvällen i full enighet sin lista på kandidater inför valet i september. En valsedel med både erfarna politiker och nya namn.

“Vår kommun har under kort tid genomgått många förändringar och flera stora projekt ligger framför oss. Omfattande satsningar gällande infrastruktur, arbetstillfällen och expansioner av kommunen har påbörjats och fokus behöver nu ligga på att genomföra dessa på bästa sätt. För detta behövs delvis kreativa idéer, men också kompetens och erfarenhet av att redan ha varit med och genomfört framgångsrika kommunala projekt tidigare.

Samtidigt som den utvecklingen förverkligas behöver kommunen fortsätta sitt arbete med att skapa ett bättre Trelleborg för oss som redan bor här. Ett arbete med fokus på skola, vård och omsorg. Trelleborgs kommun ska vara en levande och attraktiv stad med bra utbildningsmöjligheter, tillfällen för vidareutveckling och en bredd av roliga och givande fritidsaktiviteter.

Att kombinera dessa två delar är ingen enkel utmaning, men vi är stolta och glada att vår lista för kommunfullmäktige innehåller skickliga liberaler med erfarenhet och kompetens blandat med nya kreativa idéer för framtiden. Vi är övertygade om att den kombinationen är bra för kommunens utveckling.”

Liberalerna Trelleborgs lista för Kommunfullmäktige 2022
1, Henrik Silfverstolpe
2, Ulf Bingsgård
3, Inger Persson
4, Kristoffer Lindstrii,
5, Sverrir Valgeirsson
6, Ylva Ekstrand
7, Roland Hansson
8, Jonas Ralving
9, Magnus Kleberman
10, Pernilla Göransson
11, Pontus Ohlert
12, Ann-Christine Seéhusen
13, Klas Regland
14, Margaretha Blennhede
15, Bert Ekstrand
16, Gustaf Centervall
17, Olof Blennhede
18, Per Voll